Malzemeler:
- 4-5 kasik Antep biber salcasi
- 2 kasik domates salcasi
- yarim cay bardagi zeytinyagi
- tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- 100-150 gr azicik iri birakilmis halde dövülmüs ceviz (baklavalik diyelim biz en iyisi cevizin iriligi icin)
- 2 dis sarimsak iyice ezilmis
Bu malzemeyi hep birlikte karistiralim. Buzdolabinda bir kac saat bekletelim ve ince dilimlenmis ekmeklere sürüp servis yapalim.
3 yorum:
Sevgili Sunacım,
Acikandan yaptım inan siteye bakarsan görürsün.Yalnız benimkiler fazla güneşlendikleri için fazla kızardılar.Resmen güneş yanığı gibi oldular.Canım ellerine sağlık.
Çok güzel bir hafta sonu diliyorum.
Sevgiyle kal.
Ellerinize sağlık.Tarifi Gül'den (damak tadı)görüp geldim.Biz bu tarife baharat da ekleriz ve çemen deriz.Çok severim ben de.
Suna'cığım çok afedersin yorumumu göremedim demiştim ya meğer tarif kısmına yazmışım.Şimdi anladım.Tekrar ellerine sağlık:))
Yorum Gönder