tag:blogger.com,1999:blog-29485386.post1749429761782806726..comments2023-06-10T11:18:06.573+02:00Comments on Hamur isleri: Ispanakli BörekMUTFAK SAYFASIhttp://www.blogger.com/profile/08951959413243052394noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-29485386.post-16509998736832110692007-03-31T11:38:00.000+02:002007-03-31T11:38:00.000+02:00Sevgili Filizin mutfagi,tesekkür ederim ziyaretin ...Sevgili Filizin mutfagi,<BR/>tesekkür ederim ziyaretin icin<BR/>sevgilerimle<BR/>sunaMUTFAK SAYFASIhttps://www.blogger.com/profile/08951959413243052394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29485386.post-50308947209187800292007-03-31T11:37:00.000+02:002007-03-31T11:37:00.000+02:00Merhaba Sevgili Hande,1-kutu maya 42 gr olanlardan...Merhaba Sevgili Hande,<BR/>1-kutu maya 42 gr olanlardan. Sanirim yas maya da deniyor. Marketlerde buzdolabinda satilanlardan.<BR/>2- süt ilik olmali, suda ilik olmali<BR/>3- bezeleri kocaman bir pizza tabagi büyüklügünde aciyorum. Icerisine eritilmis tereyagindan sürüyoruz. Bir kocaman tabagin icine 5 tereyagli bohcalanmis bezeleri koyup 15 dakika kadar dolapta bekletiyoruz. Tereyagi donsun diye. Tereyagi azicik donarsa bezeleri bir kez daha dikdörtgen seklinde actigimiz icin kolaylik oluyor acmasi.<BR/>ek bilgi: ispanagi pisirirken kesinlikle kapak kapatmayalim, ki suyunu hemen ceksin.<BR/>Handecigim ilgine tesekkür ederim. Simdiden kolay gelsin, eminim sen daha lezzetlisini yaparsin.<BR/>sevgilerimle <BR/>sunaMUTFAK SAYFASIhttps://www.blogger.com/profile/08951959413243052394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29485386.post-77616923970049040762007-03-31T10:29:00.000+02:002007-03-31T10:29:00.000+02:00cok guzel olmus goruntusu superellerine saglik fil...cok guzel olmus goruntusu super<BR/>ellerine saglik filizinmutfagiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29485386.post-39281025997288837882007-03-31T02:39:00.000+02:002007-03-31T02:39:00.000+02:00selamlar,enfes gorunuyor ama benim anlayamadigim b...selamlar,<BR/>enfes gorunuyor ama benim anlayamadigim bazi yerler var. umarim cevaplandirmak icin vaktin vardir cunku cok canim cekti yapmak istiyorum. iste sorularim:<BR/>1) maya hangi tur? yas, kuru, instant...?<BR/>2) sut soguk olarak mi ekleniyor? yoksa o da su gibi ilik mi olacak?<BR/>3) bezeleri once tabak buyuklugunde acip erimis tereyagi koyuyoruz ama saniyorum daha sonra yufka buyuklugunde mi aciyoruz yani hemen rula yapmadan once??? yoksa yine tabak buyuklunde acilmis hamurun icine mi harci koyup rulo haline getiriyoruz?<BR/><BR/>canim benim cevabin icin simdiden tesekkur ederim.<BR/>Hande, BerlinAnonymousnoreply@blogger.com